2019

Zondag 8 september zal tijdens de feestweek het spectaculaire wielerevenement “Criterium de Eemnes” voor de derde keer verreden worden. Het dorp zal op deze dag wederom in het teken staan van het rondje om de grote kerk met de finish voor de feesttent op de Wakkerendijk.

De Kampioenen van 2015 en 2017 hebben afgelopen jaren kunnen genieten van hun heldenstatus, maar de nieuwe kampioenen staan al te trappen om in hun voetsporen te treden. Toch zullen de oud-winnaars erop gebrand zijn om hun titel te prolongeren of terug te veroveren. Wielrennens en liefhebbers uit Eemnes en regio hebben deze ronde dan ook met hoofdletters op de kalender staan.

De unieke kwalificatie tijdritten in de polder zullen dit jaar georganiseerd worden op 19 en 26 juni, zodat iedereen een eerlijke kans maakt op de “groene polder trui’’ in de klassen snel, sneller of snelst.

Heb je altijd al een echt criterium willen rijden onder het toezien van duizenden mensen publiek, schroom dan niet om je in te schrijven voor dit unieke laagdrempelige evenement voor jong en oud. 

ALles is vastgelegd

Foto's

Geniet nog eens na met de foto's

 Foto's

Zij hebben eeuwige room

HALL OF FAME

Zij hebben de groene trui al binnen

H.O.F

Zij hebben gestreden

Uitslagen tijdritten

Bekijk alle uitslagen

 Uitslagen